Audi Aarhus

Audi er kommet stærkt fra start i Danmark

På det danske marked starter Audi året ud med en vækst på hele 26,2 % i de første fire måneder sammenlignet med perioden sidste år, hvilket svarer til 3.295 nyregistrerede Audi-biler. Derudover er ordrebøgerne hos de danske Audi-forhandlere godt fyldte, så der er fortsat mange biler på vej ud på de danske veje. De høje salgstal har resulteret i en rekordhøj markedsandel på 4,0 %.

Direktør i Audi Danmark, Lars Kornelius, uddyber: ”Væksten er båret af et stærkt brand, et attraktivt udbud af modeller kombineret med konkurrencedygtige priser i premium-segmentet. Men disse faktorer ville ikke kunne gøre det alene, hvis ikke det også var, fordi vi i Audi har nogle dedikerede medarbejdere, der hver dag går på arbejde med det formål at give alle, der kommer i kontakt med Audi-brandet, en så god oplevelse som muligt.”

Det er især de historisk populære modeller A3, A4 og A6, der har tiltrukket danskerne, men også den urbane SUV Q2 og den nye Q3 er kommet rigtig godt fra start i 2019.

En anden model, der er blevet taget godt imod i Danmark, er Audis første elbil – Audi e-tron – der blev introduceret på det danske marked i starten af året. Den er starten på en ny og elektrificeret æra hos Audi, der allerede i slutningen af 2020 vil have introduceret 5 elbiler og 7 plug-in hybridbiler.

2019 kommer til at blive endnu et spændende år med flere nyheder fra Audi. Heriblandt er eksempelvis flere RS-modeller fra Audi Sport, S-modeller, plug-in hybridbiler samt en ny A4, der historisk set er en meget populær bil i Danmark, på vej til det danske marked.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk