Audi Aarhus

Audi præsenterer bil med OLED-lys på LA Auto Show

Lys er mere end bare lys og er i høj grad et spørgsmål om sikkerhed. Cirka 120 år efter introduktionen af elektriske forlygter i biler, er lygter en central del af bilers design. I årenes løb har lysets kvalitet og fleksibilitet udviklet sig, og hvor lyspærer dominerede det forrige århundrede, blev de hurtigt erstattet af LED, HD-Matrix og laserlys teknologi. Lys hos Audi betyder at skabe enestående design, der er yderst funktionelt og dermed giver biler en enestående karakter.

Audi introducerede OLED-lysets æra med Audi prologue på LA Auto Show 2015, der gik i serieproduktion med Audi TT RS i 2016. I forlængelse af denne tidligere succes lancerer Audi nu Audi e-tron Sportback på bilmessen i Los Angeles. Denne nye lysteknologi vil fremover oplyse vejen for både Audi-kunder og dem, de møder...

Følg præsentationen direkte fra Los Angeles kl. 18:00 (lokal tid) den 19. november, aftenen før messen åbner. I Danmark skal man stå tidligt op, hvis man vil følge verdenspremieren live, for det er kl. 03:00 den 20. november. Verdenspremieren livestreames på sociale medier og på Audi MediaTV.

Læs mere om Audis lysteknologier

Læs mere om historien inden for lysteknologier hos Audi på Audi.com.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk