Audi Aarhus

Audi lancerer Functions on demand i Danmark

For første gang tilbyder Audi i Danmark sine kunder muligheden for at tilkøbe udvalgte funktioner efter behov – efter udleveringen af bilen. Det åbner helt nye muligheder for at individualisere sin bil, hvor funktionerne nemt bestilles via myAudi-appen og leveres over-the-air. Med Functions on demand tager Audi endnu et skridt mod en mere digital og brugervenlig kunderejse.

Fordele ved Functions on demand
Systemet er fleksibelt, idét man kan teste nogle funktioner af og lade sig inspirere af nye teknologier. Det er fx muligt at købe en teaser til 10 kr., hvor man får adgang til den valgte funktion i en måned. Man kan dog kun købe en teaser én gang per funktion.

Functions on demand er samtidig tilpasset brugeren, så man kan vælge kun at tilkøbe funktionerne, når man har brug for dem. Man kan fx vælge MMI Navigation i 1 måned til kør-selv-ferien i juli eller Matrix LED-lys i 6 måneder, så man har optimalt lys i det mørke vinterhalvår. Man kan også vælge funktionerne efter hvor lang tid, man har bilen, så man fx tilkøber en funktion i de 3 år, man privatleaser en bil, men man kan selvfølgelig ligeledes vælge at tilkøbe en funktion i hele bilens levetid, hvis man har købt bilen og efter at have prøvet en teknologi ikke vil undvære den.

Bestilling foregår komfortabelt via myAudi-appen, hvor det er nemt at overskue mulighederne. Det er hurtigt at bestille, og ved første køb indtastes betalings- og fakturadetaljer i det integrerede AudiPay modul. Efter købet får man omgående adgang til funktionen i bilen over-the-air. Vælger man ikke at forlænge købet af en funktion ved slutningen af den valgte periode, udløber købet automatisk uden at kræve aktiv opsigelse.

De tilkøbte funktioner gælder altid for en bestemt bil. Når bilen sælges, forbliver de aktive i den resterende periode og kan bruges af den næste ejer. Derudover kan den næste ejer booke yderligere funktioner senere, så de passer til dennes personlige behov. Dette øger bilens tiltrækningskraft på brugtbilsmarkedet.

Audi modeller med mulighed for Functions on demand
Følgende modeller af modelår 2021 er forberedt til Functions on demand: Audi e-tron, e-tron Sportback, A3 (fra uge 48), A4, A5, A6, A7, Q5, Q7 og Q8.

Mulige funktioner via Functions on demand
Funktionerne i Functions on demand hører inden for kategorierne infotainment, lysteknologi og førerassistentsystemer. Eksempler er MMI Navigation, Audi smartphone interface (Apple Carplay/Android Auto), Matrix LED-lysteknologi og parkeringsassistent. For alle biler kan man i sin myAudi-app se, om bilen er forberedt til Functions on demand. I så fald bliver de mulige funktioner, der er til den specifikke bil, vist i Functions on demand shoppen i myAudi-appen sammen med priserne for funktionerne. Nemt og overskueligt!

Functions on demand vil løbende blive udviklet med flere funktioner, og det vil også blive tilgængeligt i flere modeller. 


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk