Audi Aarhus

Audi Q5 plug-in hybrid

Den populære Audi Q5 plug-in hybrid er tilbage med et større batteri og en længere elektrisk rækkevidde på op til 62 km (WLTP). Priserne på Q5 TFSI e starter allerede fra 519.990 kr. for en Audi Q5 Prestige 50 TFSI e quattro.

Modellen kommer på begge designlinjer, Prestige og S line, med standardudstyr som quattro firehjulstræk, Audi Assistant pakke, parkeringshjælp plus, fjernlysassistent, Audi smartphone interface (Apple CarPlay og Android Auto), 3-zonet klimaanlæg, elektrisk bagklap og meget mere. Vælger du modellen med S line får du  S line eksteriør og interiør elementer, samt 19” aluminiumsfælge til en samlet merpris på 20.000 kr.

Sådan forholder vi os til COVID-19
Vi holder åbent for vores kunder og du kan trygt besøge en salgsrådgiver hos os. Vi overholder alle restriktionerne ifht. COVID-19. Læs mere om vores håndtering af COVID-19 her.

Bliv kontaktet af en salgsrådgiver 
Vi tilbyder også muligheden for at blive kontaktet af en salgsrådgiver, så du kan kigge nærmere på din ønskede Audi i trygge og sikre rammer. Sammen med salgsrådgiveren kan du få besvaret dine spørgsmål og blive endnu klogere på netop den model, som du er interesseret i. I aftaler selv om en eventuel fremvisning skal foregå i butikken eller hjemme ved dig selv. Det er også muligt at kontakte os telefonisk eller online. Vores telefoner er åbne mandag-torsdag kl. 7-21, fredag kl. 7-20 og i weekenden fra kl. 11-16. Ring på 70701025.